Addictive sportbrillen

Het merk voor technische sportbrillen Addictive werd gecreëerd door David Calderón, CEO van het merk, na twee jaar van onderzoek en ontwikkeling door een team van ervaren opticiens.


Lopen en wandelen

Onze missie is het belang van oogbescherming met een specifieke sportbril bij te brengen, de sportbeoefening te bevorderen en professionele sporters te ondersteunen, zodat een technische bril in de toekomst wordt erkend als een fundamenteel veiligheidselement en niet als een accessoire

Verwisselbare lenzen


De meeste brillen komen met verwisslebare lenzen. Deze hebben verschillende kleuren, filters of zijn doorzichtig.

Indien nodig kunnen ze ook op sterkte besteld worden.

Tennis en padel
Golf

Voor elke sport een bril


Hoewel Addictive modellen heeft voor verschillende sporten zijn er ook die specifiek voor padel ontworpen zijn. Kijk maar eens op de pagina met professionele sporters.

Het materiaal TR90.


Wat is TR90?


TR90 is een thermoplastisch materiaal dat ongelooflijk duurzaam, flexibel en licht is. Brillen gemaakt met TR90 zijn uiterst comfortabel omdat ze flexibel zijn. Omdat ze flexibel zijn, kunnen ze onder druk buigen en vormen ze comfortabel uw gezicht.


Deze flexibiliteit maakt TR90-brillen ook bestand tegen beschadiging. Omdat het materiaal buigzaam is, zullen ze veel minder snel breken of verbuigen bij een botsing. Als u schuldig bent aan het voortdurend laten vallen van uw bril, vrees dan niet! TR90 monturen kunnen zegevieren!


Ten slotte, en het meest opmerkelijke van alles, zijn TR90 glazen uiterst licht! Het thermoplastische materiaal voelt nauwelijks zichtbaar aan. Je moet het echt dragen om het te geloven.

Samenwerken of wens je meer informatie?