Ontdek onze merken

Team Siux best of WPT

Siux

Zo neemt hij de nummer 8 van de World Padel Tour, Franco Stupaczuk, op in het Team en tekent hij de nummer 1 van België, Clément Geens, en het koppel nummer 1 van Duitsland, Johannes Lindmeyer en Matthias Wunner.

Daarnaast is 2022 ook het jaar waarin Sioux toetreedt als een volledige sponsor van deze spelers, en niet alleen als sponsor van het racket en de tas, zoals eerder het geval was.

Siux Textiel

Het jaar waarin Siux haar tienjarig bestaan viert, is het jaar van consolidatie van het merk op internationaal niveau. Siux zet zich in voor uitbreiding op de belangrijkste markten en sponsoring van de beste spelers in elk land.


Siux Bags
Siux rackets


Vairo

Vairo is een bedrijf gerund en bestaat uit atleten. Onze prioriteit is om een ​​product te creëren dat gericht is op elk van de padelspelers. We proberen aan de behoeften van alle beoefenaars te voldoen en creëren rackets die doordacht en ontworpen zijn zodat elke speler het ideale racket voor hem kan vinden in onze collectie.

Vairo rackets

Vairo is een van de toonaangevende merken in de wereld van paddletennis, niet alleen vanwege de verscheidenheid en exclusiviteit van zijn ontwerpen en de hoge kwaliteit van zijn producten, maar ook vanwege de geweldige infrastructuur die zijn klanten en zijn merkimago in de markt ondersteunt.


De constante investering in technologie en innovatie is de reden waarom Vairo een voortrekkersrol speelt in de productie van padelrackets in de wereld, en fans en professionals van deze sport een product biedt dat aan alle eisen voldoet.


Vairo padel

Vision

Sinds de lancering in 1998 tot op heden heeft Vision vele ontwikkelingen doorgevoerd in haar padel rackets, met een constante wens om het bestaande product te verbeteren, verschillende technische aspecten te ontwikkelen en pioniers te zijn in de meeste systemen en technologieën die nu gebruikt worden en die hebben bijgedragen aan de verbetering van zowel het product als de beoefening van deze sport voor haar klanten.


Vanaf het begin zijn de families van artikelen die gecommercialiseerd zijn niet alleen beperkt tot de collectie van bladen. Vandaag de dag heeft Vision een breed assortiment dat alle behoeften van de paddle tennisspeler op alle speelniveaus dekt: specifiek schoeisel, racket tassen, technische textiel uitrusting, grips, ballen, caps, polsbandjes en een lange enz. van accessoires.

Vision padel rackets

Al die jaren was het merk Vision aanwezig op de grootste en beste evenementen in de padelwereld, door evenementen te ondersteunen als de wereldkampioenschappen, het Spaanse kampioenschap, de professionele circuits van de Opel Padel Tour en de Padel Pro Tour, de wereldkampioenschappen padel en door vele nationale en regionale federaties te sponsoren.


Het merk is onder andere ook aanwezig in Spanje, Portugal, Italië, Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Argentinië, de Verenigde Staten, Panama, Zweden en Mexico. Vision biedt de kwaliteit, professionaliteit en techniciteit die nodig zijn om van padel in zijn puurste vorm te genieten.

Enebe

Enebe Padel is een padelmerk met een 100% Spaanse ziel.
Onze intentie is om de hoogste kwaliteit rackets op de markt te brengen, met de meest geavanceerde technologieën en geweldige afwerkingen.
Bovendien is het merk sterker geworden sinds het deel uitmaakt van de JimSports Group, met een terugkeer naar het professionele circuit en met grote spelers in de gelederen, zoals Javi Rico.

Samenwerken of wens je meer informatie?