HET JUISTE COMPRESSIEPRODUCT KIEZEN

Zeropoint Sport & Herstel

SPORT & HERSTEL


Bij ZeroPoint nemen we onze compressie serieus, zodat u kunt genieten van betere prestaties en sneller herstel met minder sportblessures.


Compressie werkt in op het diepe lymfestelsel door het creëren van externe mechanische druk. Het verbetert de circulatie en de bloedstroom naar het hart terwijl het metabolisme wordt gestimuleerd en de spieren van zuurstof worden voorzien. Voor sporten met een hoge intensiteit is een hoog compressieniveau vaak het meest geschikt. Probeer producten met hoge compressie voor bijvoorbeeld hardlopen, triatlon, teamsporten en krachttraining.

INSPANNING & VRIJE TIJD


Met ZeroPoint compressie kunt u ten volle van uw activiteit genieten. Uw lichaam voelt energieker aan, de modellerende pasvorm geeft u een mooie houding en de ademende, sneldrogende stof houdt u droog en comfortabel. Voor sporten met een lage intensiteit is een gemiddeld compressieniveau vaak het meest geschikt. Probeer bijvoorbeeld medium compressie producten voor wandelen, skiën, yoga of zelfs dansen.

Zeropoint Inspanning & vrije tijd
Zeropoint Reizen & welzijn

REIZEN & WELZIJN


Probeer het gebruik van ZeroPoint compressiesokken tijdens het reizen en u zult nooit meer zonder op reis gaan. Ook lange werkdagen zittend of staand werken zullen met compressiekleding een onmiddellijke opleving ervaren. En als u toevallig problemen heeft met een slechte bloedsomloop, zoals diabetes, lymfatische problemen, spataderen of herstelt na een operatie, dan zijn ZeroPoint compressie producten het antwoord. Medium compressie niveau is comfortabel om de hele dag te dragen. Alle ZeroPoint compressiesokken zijn ademend, blijven goed zitten en behouden de compressie.

Samenwerken of wens je meer informatie?